Birthday in Lunenburg

10 jaar na dato ben ik weer jarig in Canada, nu in Lunenburg, destijds in Jasper. Het eerste cadeau is opnieuw een stralend zonnige dag. Gelijk maar even gebeld met het thuisfront. Tijdens het ontbijt stromen via whatsapp en  facebook de felicitaties binnen. Bedankt allemaal! We hebben vandaag heel Lunenburg verkend en nog net geen blaren op onze voeten. Vanochtend hebben we vooral gewinkeld en galerieën bezocht. Aan de haven gezellig geluncht en vanmiddag zijn we in het Fisheries Museum of the Atlantic geweest. Hier hebben we onder andere een kreeft van 11 kg gezien. We zijn aan boord geweest van de Cape Sable, een trawler die in 1962 in Leiden is gebouwd. Toch weer die Hollanders …..Ook zijn we ingescheept op de Theresa E Connor, een prachtige tweemaster. De bekendste boot van Lunenburg, de Bluenose 2, heeft tijdelijk de thuishaven verlaten. Tenslotte waren we ook nog in de St. John’s Anglican Church, een fantastisch mooie kerk en één van de pronkstukken van Lunenburg. Vanavond heerlijk gegeten, na bijna 4 weken vis weer eens een lekkere biefstuk. Morgen trekken we verder naar het noorden.

3 Antwoorden op “Birthday in Lunenburg”

  1. Louisa

    Wat een fantastische reis tot nu toe. Gezond en wel ! Ook ge feliciteerde met je verjaardag. Wat een natuur en weidsheid, rust en stilte. Lette nu pas op het regeltje reageer. Vandaar. Ik geniet mee. Bonne vacance!

  2. Jan en Lya

    Hallo
    Allereerst nog een verlate felicitatie voor Marion. Een mooi plek om je verjaardag te vieren. Nog een paar leuke schoenen gekocht????
    Ja wij kunnen ons vlees toch niet missen he.

    groetjes en sorry voor de late reactie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.